Om mig

Micaela

Mitt namn är Micaela Hettemark di Cagno och jag är Italiensk/Svensk    

Som liten gjorde jag vuxna lite häpna med mina visa ord. Ingen förstod att jag hämtade allt ur en källa som bara fanns där, en gammal visdom som jag hade inom mig och som vi alla har. Även om livet, som för många, inte har varit så enkel, har jag trott på att med intentionen och viljan kan vi åstadkomma allt vi drömmer om. Vi kan bli det vi är ämnade att vara där vi kan använda vår fulla potential och glädje.

Under en lång tid lät jag omgivningen påverka mig och mina förutsättningar och jag förlorade fokus och glädje att styra upp livet mot den riktningen som kändes rätt för mig. Konsekvensen blev att jag förlorade kraften fysiskt och mentalt och jag bara följde med utan att orka förändra. Insikten av vad jag ville med mitt liv kom till mig vid senare ålder, efter en lång personlig utveckling. 

Människans välmående har alltid varit mitt största intresse. Idag är jag utbildad MediYoga Lärare/Terapeut, vid Institutet för Medicinsk Yoga (IMY) och under utbildning som ayurveda hälsorådgivare på Skandinaviska Ayurveda – Akademin. Yogautövandet och de ayurvediska livsrutinen, är idag nödvändiga verktyg för att kunna skapa mitt välmående och hälsa varje dag. Dem långa djupa andetag och meditation som är grundpelaren i MediYoga och livet, hjälper mig att finna ro och klarhet i mig själv.

Håller i MediYoga klasser runtom i Stockholm och ger individuell yoga terapi med ayurvediska skräddarsydda livsråd. Har glädje av min erfarenhet att ha växt upp i två olika länder Italien/Sverige och arrangerar även hälsoresor och yogaretreats i mitt hemland Italien.

Min högsta intention är att kunna inspirera och hjälpa även dig, för att nå din egen livsglädje och potential här i livet. Mitt motto är ”Ge aldrig upp på dig själv!

Varmt välkommen att låta mig vägleda dig vidare! Ta kontakt med mig om hur jag kan hjälpa dig.